09 Oct

5 eenvoudige stappen om uw badkamer perfect schoon te krijgen

Als het gaat om badkamer reiniging, zijn er een paar eenvoudige stappen die u zullen helpen de klus te klaren als een professional. Deze tips zijn gericht op alles, van het schoonmaken van de douchekop tot het schrobben van het toilet. Door deze tips op te volgen, houdt u uw badkamer in een mum van tijd schoon en bacterievrij!

Tips

voor het schoonmaken van de badkamer Het schoonmaken van de badkamer kan een hele klus zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Met een beetje knowhow kan het schoonmaken van uw badkamer een fluitje van een cent zijn. Volg deze 5 simpele stappen en je bent in een mum van tijd op weg naar een schonere badkamer! Gebruik eerst producten die veilig zijn voor houten en vinylvloeren - azijn, waterstofperoxide of een enzymatisch reinigingsmiddel is voldoende! Ten tweede, verwijder overtollig water - laat geen natte handdoeken of kleding rondslingeren. Ten derde, schrob oppervlakken - gebruik een schrobborstel om systematisch alle gebieden te reinigen, niet alleen de voor de hand liggende plaatsen. Ten vierde, ruim de rommel op - geef alles een plek en maak gebruik van laden en planken in plaats van dingen op de grond te laten liggen. Ten vijfde: houd uw badkamer schoon door deze 5 eenvoudige stappen te volgen: regelmatig schoonmaken, in fasen reinigen, producten gebruiken die veilig zijn voor houten en vinyl vloeren, oppervlakken schrobben, rommel opruimen en aan de lucht laten drogen.

Een badkamer schoonmaken

Het schoonmaken van een badkamer is een eenvoudige taak die gemakkelijk kan worden gedaan door deze stappen te volgen: - Verwijder alle meubels versieringen die water of olie verzamelen - dit omvat douchegordijnringen, zeepdispensers en kraan handvatten. Al deze kunnen worden schoongemaakt met een beetje water en zeep. - Reinig de douche en het bad met een milde reiniger - dit verwijdert zeepresten, bacteriën en andere aanslag. - Maak de spiegel altijd schoon voordat u de badkamer verlaat - het is gemakkelijk om te vergeten! - Begin met het reinigen van de muren en het plafond - dit zal helpen de ophoping van vuil op die gebieden te verminderen. Zodra alle oppervlakken schoon zijn, gaat u verder met het reinigen van vloertegels en wastafel.

Hoe maak je een douchegordijn schoon

Het schoonmaken van een douchegordijn kan lastig zijn, maar het is zeker de moeite waard om je ruimte er op zijn best uit te laten zien. Hier zijn vier eenvoudige stappen om een ​​douchegordijn probleemloos schoon te maken: 1. Droog het gordijn altijd goed af na het schoonmaken - dit helpt schimmelgroei in de toekomst te voorkomen. 2. Gebruik milde zeep of reinigingsmiddel en vermijd het gebruik van agressieve chemicaliën, omdat deze de stof van het gordijn kunnen beschadigen. 3. Verwijder het douchegordijn voordat u gaat schrobben - dit helpt waterschade te voorkomen en maakt het schrobben in het algemeen gemakkelijker. 4. Gebruik warm water en veel elleboog vet bij het schrobben, dit zorgt ervoor dat al het vuil tot diep in de stof wordt verwijderd!

Hoe maak je een toilet schoon

Volg deze eenvoudige stappen om een ​​toilet schoon te maken: 1. Gebruik een reinigingsmiddel dat is ontworpen voor badkamer oppervlakken - meestal gemaakt van bleekwater of ammoniak - om het bad, de tegels en de muren schoon te maken. 2. Giet wat witte azijn in de pan en wacht 10 minuten. 3. Schrob met een borstel, giet dan kokend water in het toilet en spoel door. 4. Dompel een doek in koud water en gebruik deze om de rand van de toiletpot schoon te maken en spoel vervolgens

Een douchekop reinigen

Het reinigen van een douchekop is essentieel om hem schoon en vrij van zeepresten en vuil te houden. Hier volgen vier eenvoudige stappen: 1. Spoel het volledige oppervlak van de douchekop af met koud water om een ​​optimale hygiëne te garanderen. 2. Verwijder hardnekkig vuil, opgedroogde resten en zeepresten met een zachte doek en milde zeep. 3. Ontdoe u van opgehoopt zeepsop en vuil door een goed schoonmaakproduct te gebruiken, zoals azijn of bleekmiddel reiniger spray cleaner borstel scrubber. Zorg ervoor dat je in alle hoeken en gaten komt om alle sporen van vuil te verwijderen! 4. Houd uw douchekop schoon door uw filter regelmatig te vervangen - dit zal helpen om vuil, vuil of meeldauw op te vangen dat zich in de loop van de tijd heeft opgehoopt

. Een spiegel schoonmaken

Een spiegel schoonmaken is niet zo moeilijk als het lijkt! Hier zijn enkele eenvoudige stappen: 1. Als er bijzonder vuile plekken of plekken zijn, gebruik dan een stofzuiger om ze allemaal op te ruimen. 2. Droog de spiegel af met een zachte doek en bewonder je harde werk! 3. Begin door een verdunde oplossing van water en zeep op een doek te sproeien en de spiegel schoon te vegen. 4. Als er vuil of stof in de spiegel is opgehoopt, gebruik dan een huishoudreiniger om deze schoon te maken. 

Hoe reinig je het glas van de douche

douche glas is een eenvoudige taak die gemakkelijk kan worden gedaan door deze stappen te volgen. Gebruik altijd een zachte doek om het glas af te drogen - gebruik geen papieren handdoek omdat dit krassen kan achterlaten. Maak het glas nat en gebruik vervolgens de reiniger om in de scheuren en spleten te werken. Zorg ervoor dat u de reiniger volledig afspoelt - het zal een streeploos resultaat achterlaten als u het laat zitten. Zorg er ten slotte voor dat je een glasreiniger op maat voor douche glazen koopt, zodat alle resten grondig worden verwijderd.

Hoe keramische tegels te reinigen

Het reinigen van keramische tegels kan een moeilijke taak zijn, maar met een beetje voorbereiding en enkele eenvoudige stappen kan het gemakkelijk worden gedaan. Begin met het reinigen van de tegel zelf met een lauwwarm sopje en een schrobborstel. Zorg ervoor dat u alle zeepresten wegspoelt voordat u naar stap 2 gaat. Laat vervolgens de wastafel in de badkamer volledig drogen voordat u reinigingsproducten gebruikt - dit voorkomt schade door achtergebleven vocht. Gebruik voor voegen tussen tegels en porselein een bleekoplossing gemengd met warm water om vuil en aangekoekte etensresten te verwijderen. Gebruik ten slotte een tandenborstel om de voegen te schrobben voor nog betere resultaten.

Hoe maak je een badkuip schoon

Hier is een richtlijn voor het reinigen van een badkuip: 1. Gebruik een stofdoek om alle oppervlakken te schrobben die vuil of zeepresten kunnen hebben verzameld. 2. Vul een emmer met heet water en voeg wat zeep toe. 3. Boen het bad schoon en spoel het vervolgens af met de slang. 4. Gebruik een borstel om de doucheruimte te schrobben en spoel deze vervolgens grondig af

Checklist

de badkamer Maak het schoonmaken van uw badkamer een fluitje van een cent met deze checklist! Basisprincipes van schoonmaken zijn onder meer het gebruik van heet water en zeep, één item tegelijk, en alles bij de hand houden - zoals een emmer zeepsop en een spons. Gebruik voor hardnekkige vlekken of diepe reinigingen schonere azijn of waterstofperoxide.

Badkamer Reinigingsschema

Een schone badkamer houden is gemakkelijk als u een goed reinigingsschema heeft. Door enkele eenvoudige regels te volgen, kunt u uw toiletartikelen en badkuip er schoner uit laten zien dan ooit tevoren. Voor oppervlakken altijd desinfecteren met water en zeep of een antibacteriële reiniger. Zorg ervoor dat je hard genoeg schrobt om al het vuil te verwijderen! Gebruik vervolgens milieuvriendelijke producten die uw badkamer heerlijk laten ruiken - op deze manier kunt u gemakkelijker de verleiding weerstaan ​​om kortere wegen te nemen tijdens het schoonmaken!

Conclusie

Het is geen geheim dat een schone badkamer een gelukkige badkamer is. Het is niet alleen esthetisch mooi, maar het helpt ook om uw badkamer schoon en vrij van schadelijke bacteriën te houden. In deze blogpost hebben we 5 eenvoudige stappen geschetst waarmee je je badkamer als een professional kunt schoonmaken. Van het schoonmaken van het toilet tot het schoonmaken van de douche, met deze tips is je badkamer in een mum van tijd weer sprankelend schoon! Zorg ervoor dat u deze schoonmaaktips in praktijk brengt en zie zelf de verbluffende resultaten!

+