14 Jan

Eettafel trends van 2023

Eettafels zijn een belangrijk onderdeel van elk interieur en de trends in eettafels veranderen regelmatig. Een van de belangrijkste trends op dit moment is het gebruik van natuurlijke materialen, zoals hout en marmer. Houten eettafels zijn een populaire keuze omdat ze warmte en gezelligheid uitstralen en gemakkelijk te combineren zijn met andere meubels. Marmer eettafels zijn ook populair omdat ze een elegante uitstraling hebben en gemakkelijk te onderhouden zijn. Een andere trend is het gebruik van opvallende kleuren en unieke vormen. Dit kan bijvoorbeeld een ronde eettafel zijn in een opvallende kleur of een eettafel in de vorm van een boog.

Een andere trend is het gebruik van eettafels met verstelbare hoogte. Deze eettafels kunnen worden verhoogd of verlaagd, zodat ze geschikt zijn voor zowel eten als werken of ontspannen. Er zijn ook eettafels die kunnen worden uitgeklapt, zodat ze groter kunnen worden voor grotere gezelschappen.

Een andere trend die momenteel populair is, is het gebruik van eettafels met een minimalistische en strakke uitstraling. Dit kan bijvoorbeeld een eettafel zijn met een glazen tafelblad of een eettafel met een metalen frame. Deze eettafels zorgen voor een moderne en stijlvolle uitstraling in elk interieur.

Tot slot is er de trend van eettafels met extra opslagruimte. Veel eettafels zijn nu uitgerust met laden of kasten onder het tafelblad, waarmee je bijvoorbeeld extra servies of bestek kunt opbergen. Dit is niet alleen praktisch, maar kan ook een stijlvolle toevoeging zijn aan een interieur.

Kies voor een trendy tafel, kies voor eik!

Een eettafel is een belangrijk meubelstuk in elk huis, en het is ook een van de meest gebruikte meubels. Een eettafel wordt niet alleen gebruikt voor eten, maar ook voor werken, spelen en socialiseren. Een eettafel is daarom een belangrijk onderdeel van je interieur, en het is belangrijk om een tafel te kiezen die bij je stijl en wensen past. Een trendy eettafel kiezen, is een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe tafel. Een eettafel van eik is een populaire keuze voor veel mensen, en dat is niet verwonderlijk. Eik is een hardhoutsoort, dat bekend staat om zijn duurzaamheid en sterkte. Hierdoor is een eikentafel geschikt voor dagelijks gebruik en kun je er jarenlang van genieten.

Eik is ook een mooi houtsoort, met een prachtige, warme kleur. De nerfstructuur van het hout is zichtbaar, wat bijdraagt aan de unieke uitstraling van een eikentafel. Een eikentafel is daarom een echte blikvanger in je interieur. Bovendien is eik een natuurlijk product, en dat maakt het ook nog eens milieuvriendelijk. Een eikentafel past in veel verschillende interieurstijlen, van landelijk tot modern. Een eikentafel is daarom een veelzijdige keuze, die in veel verschillende interieurs tot zijn recht komt.

Een eikentafel is ook een praktische keuze, omdat het makkelijk te onderhouden is. Een eikentafel heeft geen speciale verzorging nodig, behalve regelmatig stofzuigen of afnemen met een vochtige doek. Hierdoor is een eikentafel ook geschikt voor drukke gezinnen, of voor mensen die weinig tijd hebben voor onderhoud. Een eikentafel is daarom een slimme keuze voor iedereen die op zoek is naar een trendy eettafel die duurzaam en onderhoudsvriendelijk is.

Haal binnen naar buiten

Onze woning wordt steeds meer een plek om te genieten, inclusief ons balkon, terras of overkapping. In 2021 zet de trend van het installeren van tuinkamers zich voort. Hier streven we naar een flamboyant buitenleven, waar we kunnen genieten van onze vrije tijd, zoals bbq's, buitenkeukens, loungezetels en vuurtafels. Een eiken eettafel past perfect in deze setting, bijvoorbeeld in combinatie met houten bloembakken, een houten afsluiting of een houten terrasvloer. Combineer deze met mooie stoelen, een trendy vloerkleed voor buiten en decoratie, en creëer een gezellige plek buiten met sfeervolle verlichting. De eiken eettafel zal het centrale punt worden waar je geniet met je gezin, vrienden en familie!

+