13 Jul

Personaliseer de lunchbox van je kind met MyMepal

Als ouder is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je kind goed en gezond eet op school. Een lunchbox is daarom onmisbaar voor elk kind. Maar waarom zou je kiezen voor een saaie, standaard lunchbox als je ook een gepersonaliseerde brooddoos kunt kiezen? Met MyMepal kun je de lunchbox van je kind gemakkelijk en snel personaliseren en helemaal naar wens maken. In deze blog leggen we je uit hoe dat precies werkt en waarom het zo'n goed idee is.

 

Waarom je de lunchbox van je kind wil personaliseren

Het personaliseren van de lunchbox van je kind heeft veel voordelen. Ten eerste is het veel leuker en persoonlijker voor je kind om een lunchbox te hebben die helemaal naar zijn of haar wens is. Kinderen vinden het vaak leuk om hun eigen spullen te hebben en te laten zien. Ten tweede is het praktisch: je herkent de lunchbox van je kind gemakkelijk tussen alle andere lunchboxen en je voorkomt zo dat het per ongeluk wordt verwisseld. Ook is het hygiënisch, omdat je kind zijn eigen lunchbox herkent en deze dus niet snel zal kwijtraken of per ongeluk van een ander kind zal pakken.

 

Hoe werkt MyMepal?

MyMepal is een website waarop je gemakkelijk je eigen lunchbox kan ontwerpen en bestellen. Je kan kiezen uit verschillende formaten, kleuren en ontwerpen. Daarnaast kun je zelf teksten, foto's en iconen toevoegen om de lunchbox helemaal persoonlijk te maken. Ook kun je ervoor kiezen om de naam van je kind te laten bedrukken om verwarring te voorkomen. Nadat je het ontwerp hebt afgerond, kun je gemakkelijk en snel bestellen.

 

Welke andere producten kun je personaliseren?

Naast de lunchbox kun je bij MyMepal ook andere producten personaliseren zoals drinkbekers, broodtrommels en bewaardozen. Zo kun je een hele set maken die perfect bij elkaar past. Dit maakt het niet alleen persoonlijk, maar ook leuk om te zien.

 

Het belang van een gezonde lunch

Het personaliseren van de lunchbox is een leuke activiteit, maar het is natuurlijk het belangrijkste dat de inhoud van de lunchbox gezond is. Zorg ervoor dat je kind een voedzame lunch heeft met voldoende groenten, fruit en vezels. Varieer met verschillende broodsoorten en beleg en voeg bijvoorbeeld eens een gekookt ei of een handje ongebrande noten toe. Vermijd suikerrijke snacks en geef liever een stukje fruit of wat rauwkost als tussendoortje. Met een gezonde lunch heeft je kind de hele schooldag energie om zich te concentreren en te spelen.

 

Met MyMepal kun je de lunchbox van je kind helemaal personaliseren, waardoor het niet alleen leuker en persoonlijker wordt, maar ook praktischer en hygiënischer. Bovendien kun je bij MyMepal ook andere producten personaliseren. Het is echter wel belangrijk om ervoor te zorgen dat de inhoud van de lunchbox gezond is, zodat je kind alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt. Door het personaliseren van de lunchbox en het geven van gezonde lunches draag je bij aan de ontwikkeling en gezondheid van je kind.

 

+